17-годишната дъщеря на изпълнителя Орхан Мурад Сузанита тези дни потвърди, че е

...
17-годишната дъщеря на изпълнителя Орхан Мурад Сузанита тези дни потвърди, че е
Коментари Харесай

Сузанита била сгодена за криминален тип от Първомай

 17-годишната щерка на изпълнителя Орхан Мурад Сузанита тези дни удостовери, че е сгодена със фотография на диамантен пръстен на ръката си. Тя отговори и утвърдително на въпрос от собствен почитател правилно ли е, че си има избраник и по този начин провокира още по-голям интерес кой е мъжът до нея.

 За него не се знае нищо. Фолк певицата грижливо крие лицето му на общите им фотоси и метафизичен отвръща на любопитните: " Щастието обича тишината “. Анонимен източник на " Галерия “ обаче твърди, че добре познава гаджето на Сузанита и певицата неслучайно го крие. Въпросният избраник бил 30-годишен престъпно проявен вид, родом от Първомай, Пловдивско.

  " Псевдо дилър без нито една стотинка в джоба. Тотален скъсаняк “, разказва го източникът ни. По неговите думи годеникът на Сузанита я употребявал за пари, до момента в който паралелно бройкал още няколко девойки.

  " Неведнъж съм го чувал да я разисква пред приятелите си и да й се подиграва до пристъп. Жал ми става за момичето “, разказва очевидецът.

 Ако съдим по дребното, което се вижда от фотосите на Сузанита, приятелят й в реалност наподобява по-възрастен от нея. Освен това, скандалната певица не е от тези, които не обичат да се шуми към тях. Изпълнителката на " Луцифер и Буда “ постоянно е афиширала връзките и персоналния си живот, а имената на мъжете, с които е била до момента, са публично притежание.

 Тя постоянно влизаше в светските летописи заради скандалите с последното й гадже Александър Атанасов, по-известен като Сашо Лудия. Инстаграмът й бе залят с техни общи фотоси, на които се целуват полуголи. Затова в този момент е повече от необичайно, че крие кой е годеникът й.

 Припомняме, че Сашо Лудия също се слави с престъпното си минало. Двамата се разделиха поради буйния му манталитет и навика му да показва любовта си с плесници. След Александър Сузанита си хвана различен, само че и там нещата не се получиха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР